Vertrouwen

We waarderen onze relaties en gaan voor de lange termijn. We doen wat we zeggen en
zeggen wat we doen. Zo bouwen we aan onderling vertrouwen en een hoge klanttevredenheid.

Kennen

We zijn ervaren op het gebied van uitzenden. Daarom mag je van ons verwachten dat we oprecht geïnteresseerd zijn. Goed naar je luisteren. Weten wat voor jou nodig is om succesvol te zijn. En dat kennen wij als geen ander.

Dienen

We geloven in een goede dienstverlening. We zetten de norm, doen wat we beloven en dragen zo bij aan jouw succes. Klant of kandidaat, wij staan voor je klaar!

  • Uitzenden 80% 80%
  • Werving en Selectie 60% 60%
  • Payrolling 50% 50%
  • Detacheren 70% 70%

Ons verhaal

De wereld van werk is volop in beweging. De grote trends die achter die beweging zitten, zijn overal om ons heen te zien. Vergrijzing, globalisering, technologische ontwikkelingen en social media. Mensen denken tegenwoordig heel anders over werk en carrière dan vorige generaties. Niet iedereen wil een vaste baan voor het leven. Bovendien heeft de overheid een steeds kleinere rol bij het bepalen van de persoonlijke werksituatie.

Als gevolg hiervan neemt de behoefte aan flexibele oplossingen voor werk en werken verder toe. Dit geldt voor lager en hoger opgeleiden, tijdelijke en vaste banen, grote en kleine bedrijven. De markt voor hr-dienstverlening blijft op langere termijn sterk groeien.

D – Personeel is een middelpunt in de hr-dienstverlening. Sinds de oprichting van Uitzendmarkt B.V. zijn wij nu uitgegroeid tot een serieus uitzendbureau onder de naam D – Personeel. Onze missie is om u t voorzien van een mooie baan en de klant te voorzien van een wilskrachtige gemotiveerde kandidaat. Dit doen wij voor iedereen die met werk te maken heeft: onze klanten, kandidaten, in onze thuismarkt Nederland.

Sievert Derksen

Eigenaar

Gedreven ondernemer. Kennis door ervaring. Eerlijk en oprecht. Niet bang voor het onbekende.